Vaš pouzdan partner za POS, Bar Kod, Wireless i label rešenja

  


Računarske kase

Digitalne vage

Čitači bar koda

Bar kod štampači

Digitalni štampači

PRIMERA

ANY

Ručni terminali

Bežična oprema

Potrošni materijal

Etiketiranje

Specijal

DIGITALNI ŠTAMPAČI I SEKAČI


Štampa samolepljivih nalepnica je jedna od oblasti štamparske industrije koja se ubrzano digitalizuje kako bi odgovorila na zahteve tržišta. Trend u oblastima prehrambene, kozmetičke, vinske i ostalim industrijama su manje, privatne robne marke koje pružaju proveren kvalitet i vrednost. Takva vrsta robe zahteva manje serije nalepnice, budući da je roba takoreći hand made, a samim tim i mogućnost varijabilnosti. Ovde konvencionalna štampa ne može da odgovori na zahtev brzo i povoljno, pa se ponuda digitalnih štampača iz rolne povećava. Ova vrsta štampe omogućava da se izradE nalepnica u vrhunskom kvalitetu, brzo i povoljno.

CHIP u svojoj ponudi ima kolor štampače koji se preporučuju samim proizvođačima, kako bi mogli sami da proizvode svoje nalepnice u minimalnoj seriji i isporuče robu dan za dan. To su ink jet štampači PRIMERA LX 400 i LX 810.

 

 

 

Za štamparije kojima je neophodna izrada vrhunskog kvaliteta od dizajna do odštampane, ricovane i laminirane nalepnice na rolni spremne za etiketiranje, u roku od nekoliko sati CHIP može da ponudi kolor laser štampače ANY 001 i ANY 002 u kombinaciji sa laserskim sekaćem ANY CUT. Kombinacija štampača i sekača omogućava neograničene kombinacije štampe i sečenja bez klišea i bez alata, vrlo jednostavno.

 

Copyright © CHIP . All rights reserved.